تصفیه كننده خون،كلم یكی از سبزی های معروف خوراكی است كه تاریخی كهن دارد. كلم اقسام مختلفی دارد و به رنگ های گوناگون است. مانند : كلم سبز، كلم قرمز، كلم قمری. فواید كلم: كلم، رخسار را جلا می دهد و نیكو می سازد. كلم خواب آور بسیار خوبی است…

تصفیه كننده خون،كلم یكی از سبزی های معروف خوراكی است كه تاریخی كهن دارد. كلم اقسام مختلفی دارد و به رنگ های گوناگون است. مانند : كلم سبز، كلم قرمز، كلم قمری.


فواید كلم:

  • كلم، رخسار را جلا می دهد و نیكو می سازد. كلم خواب آور بسیار خوبی است.
  • كلم، حركت كودكان نو پا را آسان می گرداند. مصرف كلم، صدا را صاف می كند.
  • كلم پخته، بدن را از اخلاط فاسد و عرق زیاد پاك می كند. كلم پخته در درمان صرفه كهنه و درد كمر و زانو موثر است.
  • كلم پخته، سردرد را تسكین می دهد.
  • برگ كلم سوخته، بهترین پاك كننده زردی دندان ها و خشك كننده بسیار خوبی است.
  • تخم كلم، ضد خونریزی لثه و ضد كرم دستگاه گوارش است. تخم كلم ضد كم خونی است و قوه بینایی و نور چشم را افزایش می دهد.
  • مداومت در خوردن كلم، باعث از بین رفتن سنگ های ادراری و تناسلی خواهد شد. كلم به علت دارا بودن مواد گوگردی برای خارش و شستشوی موی سر شوره دار، داروی بسیار خوبی است. كلم تصفیه كننده خون استك كلم دارای یك اسانس سلفوره است كه برای معالجه كرم امعاء به كار می رود.
  • برای درمان زخم های عمیق و زخم های سرطانی، پماد برگ كلم با آرد جو مفید است.
  • سوخته كلم برای درمان جوش های دهان، رفع زردی دندان و جلوگیری از ریزش مو مؤثر است. برای این منظور باید سوخته كلم را در محل مورد نظر بمالند و این كار را تكرار كنند تا اثر خود را ببخشد.
  • خوردن ۶/۲۵ گرم تخم كلم كه با آب پخته شده باشد، لكه های پوستی را برطرف می كند.
  • شیره كلم خام، برای تقویت خون اشخاصی كه كمبود آهن دارند مفید است. شیره كلم خام، غشاهای مخاطی معده و روده ها را پاكیزه می كند.
  • برگ كلم له شده، برای درمانی ناراحتی های پوستی مؤثر است.
  • كلم اكسیری است كه دوای همه دردهاست و تمام اعضای بدن از آن استفاده می كنند و هیچ دردی نیست كه در مقابل كلم دوام آورد. كلم زخم های بواسیر را التیام می دهد. كلم سنگینی گوش را درمان می كند.
  • برگ های خام كلم سبز یا قرمز را قبل از غذا به صورت سالاد بخورید. زیرا برگهای كلم مقدار زیادی كلسیم و گوگرد دارد كه برای تقویت خون بی اندازه مفید است و سالاد برگ خام كلم، بهترین درمان كم خونی است.
  • مصرف سوپ كلم برای معالجه برونشیت و سرفه شدید مفید است. برگ كلم سفید یا قرمز در معالجه امراض كبد و یرقان (زردی) نتایج مؤثری دارد.
  • كلم بهترین داروی طبیعی برای معالجه اسهال است، برای این منظور باید برگ كلم یا گل كلم را با آب بپزید و فلفل و كره به آن چاشنی كنید و با كره و نان برشته به عنوان غذا مصرف كنید.
  • مصرف كلم، بیماری نفریت (ورم چركی كلیه) را درمان می كند.
  • مصرف كلم برای مبتلایان به نفریت به سبب دفع سموم موجب تسكین درد می شود.
  • اگر برگ كلم را به وسیله گذاردن اطوی داغ روی آن به صورت پماد در آورده و روی جاهایی كه در بدن درد می كند بگذارید این مرهم (ضماد) برای تسكین درد اعصاب و رماتیسم و سیاتیك مؤثر است.
  • مصرف شربت كلم، روزانه سه قاشق و هر بار یك قاشق قهوه خوری تمام كرم های بدن را دفع می كند.
  • كلم به علت داشتن آهك زیاد، ارسنیك و ید، یكی از غذاهای بسیار عالی و مفید است و برای درمان سستی استخوان، سل و كم خونی نظیر ندارد.
  • در كلم املاح سولفات، نیترات دوپتاس، اكسیدهای آهن و گوگرد (اسانس گوگرد) وجود دارد.


تذكر: خوردن كلم برای بیمارانی كه مبتلا به گواتر و بواسیر هستند و افرادی كه به خارش بدن مبتلا هستند مضر است.


طریقه مصرف:

مصرف كلم به صورت سالاد، بسیار لذیذ و نافع است.
آب كلم نیز راهی برای مصرف كلم است اما ممكن است به ذائقه بسیاری از مردم خوش نیاید. برای این منظور می توان آب هویج خام و چند قطره آب لیمو به آن اضافه كرد و سپس مصرف كرد.


بهترین كلم و روش نگهداری آن:

وقتی كلمی را انتخاب می كنید، باید برگ هایش محكم و چسبیده باشد و سر آن سنگین و محكم و برگ های خارجی اش هنوز روی آن باشد. برای اینكه تازگی كلم حفظ شود، آن را در پارچه ای بپیچید و در یخچال نگهداری كنید

منبع:tapashgalb.mihanblog.com

Scroll Up